Kuchnia polska bez pszenicy

Kuchnia polska bez pszenicy Marty Szloser i Wandy Gąsiorowskiej to świetna pozycja adresowana do osób na diecie bezglutenowej. Ponad 300 sprawdzonych domowych przepisów opartych na zdrowych składnikach bez szkodliwych E-dodatków! W książce znajdziemy przepisy na chleby, bułki, pasztety, zupy, dania obiadowe, sałatki, przekąski, desery, torty, szybkie ciasta, muffinki, ciasteczka, batoniki oraz podstawowe receptury, np. na ciasta naleśnikowe, biszkopty, mleka roślinne, sosy, domowe słodziki czy jogurt. Kuchnia polska bez pszenicy to rodzima kontynuacja niezwykle popularnych w Polsce publikacji amerykańskiego kardiologa doktora Williama Davisa o szkodliwości współczesnej pszenicy. Polecamy!

kuchniapolska

 
Wszystkie zdjecia oraz teksty na tej witrynie podlegaja ochronie prawnej. Wszelkie prawa zastrzeżone.
All rights reserved © 2013 Copyright www.naprodieta.pl